banner913
banner932
banner1032

Kahraman futbolcularını uyardı

banner1020

Esentepe teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman, antrenmanların yapılış şekli konusunda futbolcularına uyarılarda bulunurken kurallara uyulması gerektiğini belirtti

banner974
Kahraman futbolcularını uyardı

banner971

Richard BEALE

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile KKTC Spor Dairesi arasında gerçekleşen görüşmeler sonucunda, tüm futbol kulüpleri bugünden itibaren aerobik ve kondüsyon antrenmanlarına Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından belirlenen şartlarla, bireysel olarak başladılar.

Kalan 8 maç için antrenmanlara başlayan kulüplerden olan K-PET Birinci Lig ekibi Esentepe deteknik direktörü Kılıç Ali Kahramannezaretinde antrenmanlarını sürdürüyor.

Kılıç Ali Kahraman antrenmanların yapılış şekli konusunda futbolcularına uyarılarda bulunurken, şunları söyledi:

“Oyuncularverilen yeni çalışma talimatlarınauymalıdırlar. Bu talimatlar önemlidir. Sosyal mesafelere uyulmaması, el sıkışma ve temas olmaması, oyuncuların antrenman yerine tek tek gelmeleri ve duş alınmaması uyulması gereken birçok kural arasındadır.

Futbol fiziksel ve temas sporu olduğu için bu oyuncular için çok zor olacak. Ama sağlık için bu kurallara da uymalıyız.

Böyle uzun bir aradan sonra ve çok sıcak havada oyuncular,normal sezon öncesi hazırlıkları gibi bu dönemi düşünmeli ve ona göre çalışmalıdırlar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.