banner913
banner932
banner1012

Kadınlar Dünya Futbol Kupasına korona engeli

banner1020

Romanya’nın Székely Land (Sekelistan) bölgesinde ilk kez düzenlenecek olan CONIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası, yüksek COVID-19 risklerinden dolayı ertelendi

banner974
Kadınlar Dünya Futbol Kupasına korona engeli

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu (CONIFA) ilk kez düzenleyeceği CONIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası'nı erteledi.
CONIFA’dan CONIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası'nın ertelenmesi ile ilgili şu açıklama yapıldı:
“Bu Yaz 23-30 Haziran tarihleri arasında Romanya’nın Székely Land (Sekelistan) bölgesinde ilk kez düzenlemeyi planladığımız CONIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası'nı, yüksek COVID-19 risklerinden dolayı iptal ettik.”
CONIFA Başkan Yardımcısı Krist óf Wenczel, ise CONIFA Kadınlar Dünya Futbol Kupası'nın ertelenmesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
′′Ne yazık ki Kadınlar Dünya Futbol Kupası iptal edildi. Bu elbette acı verici bir karardır ama Székely Land (Sekelistan), 2022 Yaz’ında turnuvayı gerçekleştirmek ve daha da büyük yapmak istediklerini bizlere iletti.
Kadınlar Dünya Futbol Kupasına katılmak isteyen tüm ekiplere teşekkür ediyor ve gelecek yıl hepinizi tekrar ağırlamak istiyoruz”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.