banner913
banner932
banner1012

“Hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

banner1020

Maraş ligi dördüncü sırada tamamlayarak, sezonu kapatırken, teknik direktör Ahmet Ogan, “ligde kalıcı olmak hedefine” ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

banner974
“Hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

banner971

K-PET 1. Lig Kırmızı Grup’ta tarihinde ilk kez mücedele eden Mağusa’nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş Gençlik ligi dördüncü sırada tamamlayarak, sezonu kapattı.

Sezona Hasan Oy başkanlığındaki yönetim kurulu, göreve getirilen teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ile birlikte başlayan Maraş Gençlik, ligin ilk devresinde çok iyi bir performans göstererek ilk devreyi ilk iki içerisinde yer alarak tamamladı. Ligin ikinci devresine çok iyi bir başlangıç yapan Maraş Gençlik 9 hafta mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde Hamitköy maçı ile başlayan düşüşe rağmen uzun süre puan cetvelinde ikinci sırada yer aldı. Ligde son dört haftada dört mağlubiyet alarak düşüş yaşayan Maraş Gençlik son deplasman maçında Mesarya’yı mağlup ederek ligi dördüncü sırada tamamlayarak çok iyi bir finiş yaptı.

Tarihinde ilk kez 1. Lig’de mücadele eden Maraş Gençlik’in ilk devre performansında son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, ligi dördüncü sırada tamamlayarak sezon başında koymuş oldukları “Ligde kalıcı olmak hedefine” ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.