banner913
banner932
banner1012

Haşim Girgin anısına oynadılar

banner1020

Haşim Girgin Minikler Futbol Turnuvasında, Yeniboğaziçi Akademi birinci olurken, ikinciliği Değirmenlik İrfan Erbay Akademi aldı

banner974
Haşim Girgin anısına oynadılar

banner971
Elim bir trafik kazasında genç yaşta hayatını kaybeden merhum futbolcu Haşim Girgin anısına arkadaşları, 1. Haşim Girgin Minikler Futbol Turnuvasını organize ettiler.
Paşaköy 100. Yıl Stadında düzenlenen 1. Haşim Girgin Minikler Futbol Turnuvasında Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi, Gönyeli, Değirmenlik ve Yeniboğaziçi Futbol Akademileri mücadele etti. Turnuvaya ilgi büyük olurken, 4 takımın antrenörleri, eski takım arkadaşları, Haşim Girgin’inAslanköy’deki sevenleri ve arkadaşları katıldı. Turnuvayı Yeniboğaziçi Akademibirinci tamamlarken, ikinciliği Değirmenlik İrfan Erbay Akademialdı. Üçüncülük maçında Gönyeli Akademi, Çetinkaya Urcan Vangöl Akademisini mağlup ederek üçüncü oldu.
Turnuvanın final maçı öncesinde ise Haşim Girgin'in antrenörleri, futbolcu arkadaşları ile Aslanköy’deki arkadaşlarından oluşan çok sayıdaki sevenleri bir gösteri maçı yaparak bir yıl önce kaybettikleri başarılı futbolcuyu andılar.
Turnuvanın sonunda Haşim Girgin'in ailesine,futbolcu arkadaşları ile antrenörlerinin imzaladıkları tişört, hediye edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.