banner913
banner932
banner1012

Hamitköy’ün mutlu haftası

banner1020

Hamitköy’ün futbol liglerinde mücadele eden üç kategorideki takımı haftayı önemli galibiyetlerle kapatırken camiada yüzler gülüyor

banner974
Hamitköy’ün mutlu haftası

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun organize ettiği futbol liglerinde mücadele eden üç kategorideki takımı da haftayı önemli galibiyetlerle kapatan Hamitköy’de yüzler gülüyor.

Başkan Evren Mannaş’ın alt yapıya verdiği önem sonrasında gelen başarılar da dikkat çekiyor. Teysir Terazi ve Ali Kolbaşı’nın çalıştırdığı Hamitköy U15 takımı, Cihangir’i deplasmanda mağlup ederek haftayı üç puanla kapatırken lig ikinciliğini sürdürdü. Hamdi Öğütçü’nün çalıştırıcılığını yaptığı Hamitköy U21 takımı ise zorlu Denizli deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerek liderliğini sürdürürken, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Ahmet Sakallı yönetimindeki Hamitköy A takımı ise zorlu Girne Halk Evi karşılaşmasını hırslı futbolu sonrasında 4-1 kazanarak ligde üçüncü sıraya yükselirken; zirvedeki iddiasını da devam ettirdi.

Evren Mannaş başkanlığındaki yönetimin alt yapıya verdiği özel önem sonrasında elde edilen başarılar ise camiada yüzlerin gülmesini sağladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.