banner913
banner932
banner1012

Hamitköy revizyona gidiyor

banner1020

Yeni sezon öncesinde kadrosunda revizyona gidip kadrosunu gençleştirmeyi hedefleyen Hamitköy, 10 futbolcusu ile yollarını ayırma kararı aldı

banner974
Hamitköy revizyona gidiyor

banner971

K-Pet Birinci Lig'de geçen sezon play-off oynayan Hamitköy, yeni sezon öncesinde kadrosunda revizyona gidip kadrosunu gençleştirecek. 

Kulüp yönetimi ile teknik heyet arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda 10 futbolcu ile yolların ayrılması kararı alındı. İsmi geçen futbolculara gelecek kiralık veya bonservisli transfer tekliflerini değerlendirecek olan yönetim, futbolculara kulübe yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Hamitköy yeni sezon öncesinde Hüseyin Çıdamlı, Onurcan Kanburlar, Deniz Enyong Friday, Umut Göktaş, Ağıt Altan, Hasan Sarıoğlu, Micheal Çayırcı, Mert Ateş, Eyüp Öztep ve Kenan Gümüşören ile yollarını ayırma kararı aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.