banner913
banner932
banner1012

Hakemlerde tempo yüksek

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ve hakemler, yeni sezon öncesinde yüksek tempoda çalışıyor

banner974
Hakemlerde tempo yüksek

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun düzenlediği hakem kursuna 7 hakem adayı katılıyor. 
5 Eylül Salı günü başla yan ve 11 Eylül’e kadar sürecek olan kursta, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi ve Eğitim Sorumlusu Derviş Atakan ile hakem eğitmenleri Savaş Tilki ve Alper Aligüllü eğitmenlik yapıyorlar. 
Kursun teorik bölümü, KTFF - Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda, pratik kısmı ise Lefkoşa Atatürk Stadı’nda gerçekleştiriliyor.
KONTROLDEN GEÇTİLER
Futbol takımları gibi sezon öncesi Kolan British Hospital’de sağlık kontrolünden geçen hakemlerden bir grup dün sağlık kontrolünden geçti. Hakemlerle birlikte Merkez Hakem Kurulu üyeleri ve eğitim sorumluları da kontrolden geçtiler.
HAKEMLERİN YOĞUN HAFTASI
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren hakemler ise gelecek haftayı oldukça yoğun bir şekilde geçirecekler.
Ağustos ayı içerisinde Trabzon'da kamp yapan hakemler, 12 Eylül'de ise atletik teste girecekler. Bu testi geçemeyenler, ilk 3 haftada düdük çalamayacaklar. Hakemler, 13 - 15 Eylül tarihleri arasında ise Grand Pasha Otel'de düzenlenecek olan seminere katılacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.