banner913
banner932
banner1012

Hakemler Antalya yolcusu

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği üyeleri, dört günlük kamp için bugün Antalya’ya gidecekler

banner974
Hakemler Antalya yolcusu

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği üyesi, hakemler, saha komseleri ve gözlemciler bugün 4 günlük kamp için saat 12.00’de Antalya’ya gidecekler. Kafilenin dönüşü ise Cuma günü saat 13.30’da olacak.

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği başkanı Niyazi Nizam, gazetemize yaptığı açıklamada 50 kişilik bir kafile ile Antalya’ya gideceklerini ve Trendy Lara Otel’de 4 günlük kamp yapacaklarını söyledi.

Nizam, kampın iki bacakta yapılacağını, birinci bacağı ĺigin ilk devresinde maçların yükünü çeken hakemlerin antrenman çalışmaları yapacaklarını belirtti. Kampın ikinci bacağında ise saha komseri ve gözlemcilerin çalışmaları bir arada çalışmalarını gerçekleştirecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.