banner913
banner932
banner1012

Gençler, Maraş Gençlik’e direnemedi

banner1020

Maraş Gençlik, haftaya namağlup giren Gençler Birliği’ne ilk mağlubiyeti tattırırken, rakibinin gerisinde 4. sıraya yerleşti. Gençler Birliği ise ilk puan kayıplarını yaparak zirve yarışında yara aldı

banner974
Gençler, Maraş Gençlik’e direnemedi

banner971

K-PET Birinci Ligdeki iddialı 2 ekibin mücadelesinde gülen taraf Maraş olurken, galibiyeti koruyamayan Gençler Birliği, uzatma dakikalarında kalesinde 2 gol görerek ilk mağlubiyetini aldı.

Hüseyin Eyyüpler’in yönettiği Halil Kartal Stadındaki maçın ilk devresine 2 takım da hızlı başladılar. Erdoğ 25’te kafa ile Gençler Birliği’ni öne geçirdi. 0-1 Maraş bu gole 38’de Mustafa Gök ile yanıt verince, devre 1-1 sona erdi.

İkinci devre uzun süre 2 takım da gol bulacak üretkenlikten uzakken Maraş maçın uzatma dakikalarında önce Yıldıray ile 2-1 öne geçti. Uzatma dakikalarının son anlarında Cenker skoru belirleyen golü kaydederken, 3-1 ile maçı kazanan Maraş büyük coşku yaşadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.