banner913
banner932
banner1012

Galatasaray'da hedef Morgan Sanson

banner1020

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Aston Villa forması giyen Morgan Sanson'ı gündemine aldı

banner974
Galatasaray'da hedef Morgan Sanson

banner971
Son olarak Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katan Galatasaray'ın sıradaki hedefi orta saha. Teknik direktör Okan Buruk'un bu mevkide çift yönlü bir oyuncu istemesinin ardından yönetim harekete geçti.
Listesinde birçok isim bulunan sarı kırmızılılar, Aston Villa'da görev yapan Morgan Sanson'un transferine öncelik vermiş durumda. Önümüzdeki günlerde Fransız orta saha için İngiliz kulübüne resmi teklifin yapılacağı da gelen haberler arasında.
Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de 10 maçta Aston Villa forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, 359 dakika sahada kaldı.
Diğer yandan Galatasaray'da beklenen performansı sergileyemeyen Olimpiu Morutan'ın kiralanması gündemde.
23 yaşındaki futbolcunun gelişiminin yakından takip edilmesi için Spor Toto Süper Lig veya TFF 1'inci Lig'den bir takıma gönderilebilir.
Galatasaray formasıyla 26 lig maçına çıkan Rumen futbolcu, 3 kez fileleri sarstı 3 de gol pası verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.