banner913
banner932
banner1032
banner1038

Futbolumuz kazandı

banner1020

Yılın maçı olarak nitelendirilen Yenicami - Mağusa Türk Gücü maçını 7,000’e yakın futbolsever izlerken, tam bir heyecan fırtınasının yaşandığı maç centilmence tamamlandı

banner974
Futbolumuz kazandı

banner971

Soydan SAKALLI

K-PET Süper Ligde yılın maçı olarak nitelendirilenYenicami - Mağusa Türk Gücü maçında kazanan çıkmazken, kazanan futbolumuz oldu.

Kerem Eran ve yardımcılarının mükemmel bir maç yönettiği 90 dakika 3-3 berabere tamamlanırken, sahada tam bir heyecan fırtınası yaşandı. Lider Yenicami, bu beraberlikle Mağusa Türk Gücü ile arasındaki iki puanlık farkı korudu. Maçta Yenicami’nin golleri Ünal, Kenneth ve Mehmet Altın atarken, Mağusa Türk Gücü’nün golleri Peter 2 ve Sadık Balarabe’den geldi.

7,000’e yakın futbolseverin izlediği maçta sezonun seyirci rekoru kırıldı. Protkol tribünü de dolarken maçı, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Tufan Erhürman, Türkiye Cumhuriyeti elçisi Ali Murat Başçeri, UBP başkanı Ersin Tatar ve birçok milletvekili de izledi.

2 takım taraftarlarının da centilmence izledikleri maçta özellikle Mağusa Türk Gücü taraftarları 90 dakika boyunca hiç susmadılar. Maç sonunda KTFF başkanı her 2 takımı da ayakta alkışlarken, Yenicami ve Mağusa Türk Gücü taraftarları da futbolcularını ayakta alkışladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.