banner913
banner932
banner1032
banner1038

Fenerbahçe'ye galibiyet yetmedi

banner1020

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyapor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ın MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etmesiyle şampiyonluk şansını kaybetti

banner974
Fenerbahçe'ye galibiyet yetmedi

banner971

Fenerbahçe, Süper Lig'in 36. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti.

Sarı lacivertliler, 2. dakikada Arda Güler'in şık asistini gole çeviren Enner Valencia'nın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Uzatma dakikalarında Miha Zajc ile bir gol daha bulan Fenerbahçe, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılsa da Galatasaray'ın Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenmesiyle şampiyonluk şansını kaybetti. Galatasaray aldığı galibiyetle sezonu şampiyon tamamladı.

Sarı lacivetliler bu galibiyetle puanını 77'ye çıkardı. 38 puanda kalan Antalyaspor ise küme düme hattından uzaklaşma fırsatını kullanamadı.

Enner Valencia, Alex de Souza’yı geride bırakarak Fenerbahçe formasıyla bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu. (29 gol)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.