banner913
banner932
banner1032

Esentepe tırmanışta

banner1020

Mormenekşe’yi, Kağan 2 ve Hüseyin Deynekli’nin golleriyle 3-0 mağlup etti. Esentepe, 41 puana yükselip play off hattına tırmandı

banner974
Esentepe tırmanışta

banner971

Richard BEALE

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen K-PET Birinci Ligde dün 27. Hafta maçında, Mormenekşe,Esentepe’yi konuk etti.

Cemal BalsesStadında oynanan ve Zekai Töre, Cenk Aras Özfuttu ile Mehmet Ekşicihakem üçlüsünün yönettiği maçta orta sıralarda yer alan 2 takım Mormenekşe ile Esentepekarşılaştı.

Zaman zaman gerginleşen maçta daha iyi oynayan takım olan Esentepe, ilk devrede Ahmet Dadaş ve Emre Kuvvetlişahin’in kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Mormenekşe’yi, Kağan 2 ve Hüseyin Deynekli’nin golleriyle 3-0 mağlup etti.

Esentepe, 41 puana yükselip playoff hattına yükselirken, Mormenekşe 35 puanda kalıp, playout tehlikesini hissetmeye devam etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.