banner913
banner932
banner1012

Elye, şapkadan tavşan çıkardı

banner1020

Doğancı, Ozanköy’ün mutlak favori gösterildiği maçta rakibini deplasmanda mağlup ederken, başkan Cemal Tabak maç sonrasında yaptığı açıklamada, galip gelerek, şapkadan tavşan çıkardıklarını söyledi

banner974
Elye, şapkadan tavşan çıkardı

banner971

Stad: Mustafa Özkayım Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Ömer Doğru, Halil Erdem Canaloğlu

Ozanköy: Feyyaz, Saydam, Ali, Nedim, Bekir, Murat(Mehmet), Muhammed, Aytun, Aksel, Murat Besli, Mustafa

Doğancı: Emre, Arif, Ersen, Cemal(Yasin), Sarp, Cahit, Salih(Atılay), Cemre(Erencan), Berk, Hüseyin, Hasip

K-PET Birinci Lig’de Doğancı, Ozanköy’ün mutlak favori gösterildiği maçta rakibini deplasmanda Salih Oyal’ın golüyle mağlup ederken, başkan Cemal Tabak maç sonrasında yaptığı açıklamada, galip gelerek, şapkadan tavşan çıkardıklarını söyledi.

Ozanköy ilk devrede rakibine oranla daha etkili oynamasına rağmen, savunmada doğruları yapan Doğancı rakibine pozisyon fırsatı vermezken, devre 0-0 sona erdi.

İkinci devreye de Ozanköy daha etkili başladı. Ancak dakikakalar ilerledikçe oyunu istediği gibi oynayan Doğancı, 85’te Salih Oyal ile 1-0 öne geçerken, maçı da bu skorla kazanıp, deplasmanda 3 puanı almasını bildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.