banner913
banner932
banner1012

Düzkaya’nın itici gücü Kırmızı Şeytanlar

banner1020

Düzkaya’nın yeni kurulan “Kırmızı Şeytanlar” isimli taraftar grubu tribünlere renk katmaya başlarken, takımın da itici gücü olmaya başladı

banner974
Düzkaya’nın itici gücü Kırmızı Şeytanlar

banner971

K-PET Birinci Ligde lider Göçmenköy’ün en yakın takipçisi olan ikinci sıradaki Düzkaya, Orçun Volkan’ın göreve gelmesinden sonra üst üste yedinci galibiyetini, 3-0’lık skorla Maraş karşısında aldı.

Düzkaya’nın başarılı sonuçlar alması Çatalköylüler’i de kenetlerken, 23. haftada deplasmanda kazanılan Hamitköy maçından önce kırmızı beyazlı taraftarlar, “Kırmızı Şeytanlar” isimli taraftar grubunu kurdular.

“Kırmızı Şeytanlar” özel t-shirtleri ve davullarla tribünlere renk katmaya başlarken, verdikleri destekle de takımın itici gücü olmaya başladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.