banner913
banner932
banner1032
banner1038

Değirmenlik ikinci devrede çözüldü

banner1020

Dumlupınar ilk devresi golsüz tamamlanan maçta Değirmenlik’i ikinci devrede bulduğu gollerle mağlup ederek, ikide iki yaptı. Değirmenlik ise ikinci mağlubiyetini aldı

banner974
Değirmenlik ikinci devrede çözüldü

banner971

Stad: Dr.Fazıl Küçük

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Hakan Gök, Ömer Doğru

Dumlupınar: Onurhan, Mert, Burak, Emir, İsmail, Berke, Tahsin, Ali, Turgut, Hüseyin, Mustafa

Değirmenlik: Enver, Kemal, Halit, Fehim, Kayhan, Kemal Yaşınses, İbrahim, Onur, Burak, Arif, Ertürk

Goller:47.DK Tahsin Kaya,53,90.DK Mustafa Çelik,90+1.DK Yıldıray Fenercioğlu

K-PET Birinci Lig’in iddialı takımı Dumlupınar dün Değirmenliği Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda konuk etti.

Karşılaşmanın ilk devresinde karşılıklı ataklardan yararlanamayan iki takım ilk devreyi golsüz beraberlik ile tamamladı. İkinci devre’ye hızlı başlayan Sarı Kırmızılılar 47.dakikada genç orta saha oyuncusu Tahsin Kaya’nın golü ile 1-0 öne geçti. 53.dakikada gelişen Dumlupınar atağında Mustafa Çelik’in attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. Maçın son dakikalarına oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Dumlupınar 90.dakikada yine sahneye Mustafa çıkarken skoru 3-0’a taşıdı. 90+1.dakikada Yıldız isim Yıldıray sahneye çıkarak skoru 4-0’a taşıdı ve karşılaşmanın sonucunu belirledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.