banner913
banner932
banner1032

Çanakkale, Yalova’yı ilk devrede yedi bitirdi

banner1020

Çanakkale, Yalova’yı ilk devrede arka arkaya bulduğu gollerle 7 – 1 gibi farklı skorla mağlup ederken, rakibiyle puanlarını eşitleyip, averajla ilk devreyi Yalova’nın üzerinde tamamladı

banner974
Çanakkale, Yalova’yı ilk devrede yedi bitirdi

banner971
Stadyum: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı
Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Yusuf Atlar, Cenk Özfuttu
Çanakkale: Yusuf Yontar, Orhan, Sami, Anıljan, Malik, Barın, Mustafa Gök, Rifat, Çağdaş, Yunus, Ekrem
Yalova: Övgü, Hasip, Mehmet Kum, Selçuk, Asrın, Sergülen, Mehmetali, Azem, Civan, Hamdi, Tahsin
Goller: 5 ve 23.Dk Orhan, 10 ve 14.Dk Yunus, 24 ve 32.Dk Barın, 27.Dk Rifat (Çanakkale)- 11.Dk Civan (Yalova)
 
Aksa Birinci Ligde on beşinci ve ilk devrenin son hafta maçları dün başladı. Birinci Ligde 15. Haftanın açılış maçında bugün Çanakkale ile Yalova, Dr Fazıl Küçük Stadı’nda karşılaştılar. Hüseyin Eyyüpler, Cenk Aras Özfuttu ve Yusuf Atlar’ın başarıyla yönettiği Çanakkale ile Yalova karşılaşmasının ilk devresi 7 – 1 bitti. 27 dakikada 8 golün atıldığı ilk devrede Çanakkale’nin gollerini Orhan Kalaycı 2, Yunus Kalaycı 2, Barın Bozak 2 ve Rifat Sonatlı atarken, Yalova’nın golünü ise Civan Hışır attı. İkinci devrede Çanakkale farklı skorun verdiği rahatlıkla tempoyu düşürürken pozisyon üretemedi. Yalova ise bulduğu ikinci devrede 2 pozisyonu gole çeviremeyince maç ilk devrede atılan 8 golle, 7 – 1 tamamlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.