banner913
banner932
banner1032
banner1038

BTM Play off maçları 23 Haziran'da başlayacak

banner1020

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) İkinci Ligi'nde play-off kura çekimi gerçekleştirildi. İlk maçlarda Düzova ile Dikmen, Mutluyaka ile de Türkmenköy karşılaşacak. İlk maçlar 23 Haziran’da oynanacak

banner974
BTM Play off maçları 23 Haziran'da başlayacak

banner971

Soydan SAKALLI

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) İkinci Ligi'nde play-off kura çekimi gerçekleştirildi. Altı Grup’ta altı grup liderinin yükseldiği play-off mücadelesi 23 Haziran Cumartesi başlayacak.

A ve B olmak üzere iki grupta üçer takımın, tek maç usulüne göre oynanacakları karşılaşmalar sonunda gruplarını lider bitirecek takımlar BTM Birinci lige yükselecekler.

A Grubu'nda Düzova, Zümrütköy, Dikmen, B Grubu'nda ise Mutluyaka, Karadeniz 61 ve Türkmenköy yer alıyor.

MAÇLAR TEKRAR OYNANACAK

Gruplarda oynanacak olan maçlar sonunda 2 takım arasında her şey eşitse, bu 2 takım arasında ekstra maç oynanacak. 3 maç sonunda, 3 takım arasındaki her şey eşitse, bu grupta maçlar tekrar oynanacak.

Tarafsız sahalarda, büyük ihtimalle de sentetik zeminli sahalarda oynanacak olan maçlarla ilgili geçerli olacak diğer kurallar BTM Kurulu tarafından açıklanacak.

A Grubu Maç Programı:

23 Haziran Cumartesi:

Düzova-Dikmen

27 Haziran Çarşamba:

Zümrütköy-Düzova

30 Haziran Cumartesi:

Dikmen-Zümrütköy

B Grubu Maç Programı:

23 Haziran Cumartesi:

Mutluyaka-Türkmenköy

27 Haziran Çarşamba:

Karadeniz 61-Mutluyaka

30 Haziran Cumartesi:

Türkmenköy-Karadeniz 61

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.