banner913
banner932
banner1012

Binatlı nefes aldı

banner1020

Binatlı, Cihangir deplasmanından galibiyetle 7 maç aranın ardından 3 puanı hanesine yazdırarark play out hattında derin bir nefes aldı. Cihangir ise aldığı mağlubiyete rağmen ligdeki rahat konumunu korudu

banner974
Binatlı nefes aldı

banner971

Stad: Cihangir Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Olgun Canik, Özal Çağlayan

Cihangir: Tuğcan, Erol, Nurettin, Ertan, Mikail, Çağlar, Fırat, Ali, Yannick (Salih), Uche, Musa(Doğan)

Binatlı: Salih, Hüseyin, Muammer (Yunus), Sertaç, Burak, Victory, Sergio, Jorge, Hasan Nalbant (Abdullah),  Zihni, Alattin (Mehmet)

Goller:  Dk1 Musa Şanlıer, Dk 81 Salih (Cihangir), Dk.25 Hasan Nalbant, Dk.87 Zihni Temelci, Dk.90+2 Vinicius Jorge (Cihangir)

Cihangir Stadı’nda K-Pet Süper Ligin 20. hafta maçında Cihangir ile Binatlı karşı karşıya geldiler. Gol düellosu şeklinde geçen 5 golün atıldığı karşılaşmayı Binatlı deplasmanda 3-2 kazanarak ikinci devredeki ilk galibiyetini aldı.

Binatlı, zorlu Cihangir deplasmanında 2 kez geriye düşmesine rağmen rakibine Hasan, Zihni ve Jorge’nin golleriyle üstünlük sağlayarak hayati bir 3 puanı hanesine yazdırıp, 18 puana yükseldi. Cihangir ise Musa ve Salih ile 2 kez öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayarak üst üste ikinci mağlubiyetini alıp33 puanda kaldı.

Binatlı 25’te Hasan, 87’de Zihni ve 90+2’de Jorge’nin golü ile maçı kazanırken, Cihangir’de Musa’nın 1 ve Salih Say’ın 81’deki golleri puan için yeterli olmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.