banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş derbi öncesi moral depoladı

banner1020

Beşiktaş, Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı

banner974
Beşiktaş derbi öncesi moral depoladı

banner971

Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısında Burak Yılmaz’ın 6. dakikada kaydettiği penaltı golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, skoru korudu ve devreye 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı iki gole ve bol pozisyona sahne oldu. Ev sahibi ekip 88. dakikada Adem Ljajic ile 2-0 öne geçti. Konuk ekip, 90+3. dakikada İlhan Parlak’ın penaltıdan attığı golle umutlansa da sonuç değişmedi ve Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 43’e yükselterek 5. sıradaki yerini korudu ve Galatasaray derbisi öncesi moral buldu. MKE Ankaragücü ise 20 puanda kalarak düşme hattından uzaklaşamadı. Ankara ekibi üst üste 3. maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, MKE Ankaragücü müsabakası öncesi tribünde “Alacak nefesimiz olduğu sürece soracak hesabımız var. Var olsun Türk ordusu” yazılı pankart ve bayrak açarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek mesajı verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.