banner913
banner932
banner1032

Başkent’te derbi günü

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, 5. haftada ertelenen Gençlik Gücü-Yenicami maçını, her 2 takımın da 6. hafta maçlarının Cumartesi olmasından dolayı bugün oynatacak

banner974
Başkent’te derbi günü

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan, 5. haftada ertelenen K-Pet Süper Lig maçı Gençlik Gücü-Yenicami ve 54.dakikada tatil edilen U21 1.Lig maçı Hamitköy-Göçmenköy maçı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Dün oynanması gereken ancak elverişsiz hava ve saha koşulları sebebiyle ertelenen Gençlik Gücü – Yenicami maçı bugün saat 15.30'da Lefkoşa Şht Hüseyin Ruso Stadı'nda oynanacak. 

Ayrıca önceki gün oynanan ve elverişsiz hava ve saha koşulları sebebiyle 54.dakikada tatil edilen, Hamitköy-Göçmenköy (U21 1. Lig) maçı da 24 Ekim 2018 Çarşamba günü saat

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.