banner913
banner932
banner1032

Başkentte 3 puan Beşiktaş'ın

banner1020

Spor Toto Süper Lig'de, Osmanlıspor'a konuk olan Beşiktaş, soğuk havada oynanan maçta rakibini 2-0 yendi. Siyah Beyazlılar'ı galibiyete, 80 gün sonra formasına kavuşan Anderson Talisca ve Cenk Tosun taşıdı

banner974
Başkentte 3 puan Beşiktaş'ın

banner971

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Osmanlıspor'la karşı karşıya geldi.

Osmanlı Stadı'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-0 kazandı.

Siyah - beyazlı ekibe 3 puanı getiren golleri 20'nci dakikada Talisca ve 90 + 3'te Cenk Tosun attı.

Bu sonuçla puanını 38'e çıkaran Beşiktaş lider Medipol Başakşehir'in 1 puan gerisinde zirve takibini sürdürdü.

Osmanlıspor 26 puanda kaldı.

16. dakikada Osmanlıspor'un kazandığı serbest vuruşu Mehmet Güven kullandı. Bu futbolcunun sert şutunda, top kaleci Fabricio'nun ellerinde kaldı.
GOL 20. dakikada Talisca klas bir golle Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Oğuzhan'ın cezayayına 5-6 metre uzağa bıraktığı topu Brezilyalı, düzeltmeden kaleye gönderdi. Top sol direğin yanından ağlarla buluştu ve Beşiktaş, 1-0 öne geçti. Talisca, Süper Lig'de, oynadığı yedinci maçta 5. golü attı.

80 gün sonra takıma dönen Anderson Talisca, bu gol vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

34. dakikada Quaresma'nın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Babel'in sert şutunda, meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta çıktı.
Osmanlıspor, 49. dakikada gole yaklaştı. Umar, penaltı noktasına yakın bölgeden topu kontrol edip şutunu çekti, meşin yuvarlak kale yerine sol yan çizgiye kadar gitti. 
61. dakikada Quaresma, bir anda cezasahası sağ içinde topla buluştu. Çaprazdan vuruşunda top üstten auta gitti. 
66. dakikada Umar'ın ara pasında Maher, soldan cezasahasına girdi. Ancak Hollandalı, topu ayağından fazla açında kaleci Fabri kontrol etmeyi başardı. 
70. dakikada Quaresma oyundan çıkarken eldivenlerini Şenol Güneş'in bulunduğu yerin önüne fırlatarak soyunma odasına gitti. Bir süre sonra da yedek kulübesine döndü. 
80. dakikada Beşiktaş, bir kez daha gole yaklaştı. Kerim Ferei, soldan getirip penaltı noktası üzerine ortaladı. Talisca'nın vuruşunda kaleci Karcemarskas çıkardı. Dönen topa Tolgay Aslan, cezasahası sağ ön çizgisi yakınından sert vurdu. Kaleci bu kez sağına yatarak golü önledi. Topu önünde bulan Kerim Frei'in vuruşunda, sağ direğin yanından kaleye doğru giden topu son anda Osmanlıspor file bekçisi kornere çeldi ve mutlak golü önledi. 
86. dakikada cezasahası sol içinde bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Cenk Tosun, şutunu çekti. Top kale yerine taca kadar gitti. Pozisyona, kenardan Şenol Güneş de sinirlendi. 
88. dakikada Osmanlıspor gole yaklaştı, Fabri mutlak golü önledi. Regattin, cezasahası dışından topu 90 tabir edilen sol köşeye göndermek istedi, Fabri son anda nefis uzanarak topu çıkardı.

90+2'de sahneye Cenk Tosun çıktı. Atiba'nın pasında cezasahası içinde topla buluşan Cenk Tosun, kaleciyi çaresiz bıraktı ve topu ağlarla buluşturarak Beşiktaş'ın 2-0'lık galibiyetini ilan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.