banner913
banner932
banner1012

Atatürk’te ateş gibi maç

banner1020

Koopbank Kıbrıs Kupası çeyrek final karşılaşmasında Çetinkaya ile Türk Ocağı, 2-2’nin rövanşında yarı finale yükselmek için mücadele edecek. maç öncesinde Turan Altay ile Mehmet Bolkan, iddialı açıklamalarda bulundu

banner974
Atatürk’te ateş gibi maç

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Koopbank Kıbrıs Kupası çeyrek final karşılaşmasında Lefkoşa Atatürk Stadı’nda bu akşam, Çetinkaya ile Türk Ocağı, 2-2’nin rövanşında Mehmet Malek’in yöneteceği maçta, yarı finale yükselmek için mücadele edecekler.

Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay ile Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan, zorlu randevu öncesinde şu açıklamaları yaptılar:

TURAN ALTAY: AVANTAJIMIZI KULLANACAĞIZ

“Ligde istediğimiz yerde olamadığımızdan dolayı tek hedefimiz kalan kupası kazanmak için çalışacağız. Bu akşam ufak da olsa bir avantajla sahaya çıkıp, bu avantajı kullanacağız. Avantajımızı olumlu kullanıp, turu geçmek istiyoruz. Çetinkaya olarak tek hedefimizin kupa olduğunun futbolcularımız da farkındadır. Güzel bir zeminde, sahada ne yapılması gerekirse ortaya koyacağız. Çok net söyleyim ki; Ne pahasına olursa olsun Çetinkaya’ya kupayı kazandırmak için ne gerekirse yapacağız. Çünkü bu kupayı müzemize getirmek istiyoruz.

Kupada alın terimizin karşılığın almak istiyoruz. Biz kendi sahamızda kendi seyircimize güzel bir futbol oynayarak turu hediye edip, yarı finale çıkacağız. Güzel bir atmosferde kalabalık seyirci önünde oynarsak, bu bizlere ayrı bir motivasyon getirecektir.

Cezası nedeni ile Zihni bu maçta oynayamayacak. Oynayacağımız çeyrek final maçında Türk Ocağı takımına da başarılar diliyorum. Centilmence bir maç olsun.”

MEHMET BOLKAN: YENMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYACAĞIZ

“Çetinkaya ile hayati bir maça çıkıyoruz. Biz Türk Ocağı olarak bu yıl hedefimizin kupayı kazanmak olduğunu hep söyledik. Söylemeye de devam edeceğiz.

Çetinkaya maçına günlerden beridir hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı yapıyoruz. 4 gündür de Malpas Otel’de kamp yapıyoruz. Başkan ve yönetim de bizlerden hiçbir şey esirgemezler.

Antrenmanlarımıza başkan ve yöneticiler de gelerek bizlerle iç içe geliyorlar. Dün ise son antrenmanımızı yaparak bu akşam oynayacağımız maç saatini beklemeye başladık. Biz öncelikle bu maçı kazanıp kupanın bir ucunu yakalamak istiyoruz. Bu aķsam göreceğiz ki çok kalabalık bir Ocak taraftar grubu da sahaya gelip bize destek verecek.

Önce bu maçı kazanıp, yarı finale çıkmak, daha sonra da finale çıkıp, kupayı kazanarak müzemize götürmek düşüncesindeyiz. Türk Ocağı olarak ligdeki ilk maçta, Ekolu, Shermanlı, Serkanlı, Serhanlı, Çetinkaya’yı yenmiştik. Şimdi de yenmek için var gücümüzü ortaya koyacağız. Çetinkaya’ya başarılar dilerim. Centilmence geçen maç sonunda kazanan ve tur atlayan taraf biz olalım.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.