banner913
banner932
banner1032

Aşina: Tek isteğimiz gübre karışımı

banner1020

Akay Aşina, Ruso Stadının ekilmesi konusunda Spor Dairesinin kendilerine yardımcı olmadığını açıklarken, hiçbir yetkiliye ulaşamadıkları Spor Dairesinden tek isteklerinin gübre karışımı olduğunu söyledi

banner974
Aşina: Tek isteğimiz gübre karışımı

banner971
Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Akay Aşina, Şht Hüseyin Ruso Stadının ekilmesi konusunda Spor Dairesinin kendilerine yardımcı olmadığını açıklarken, Spor Dairesinden hiçbir yetkiliye de ulaşamadıklarını söyledi.
Akay Aşina’nın konu ile ilgili açıklamaları şöyle:
“Günlerdir Spor Dairesi’nden bir yetkiliye ulaşmaya çalışıyoruz. Maalesef telefonlarımıza hiç kimse çıkmıyor.
Şht Hüseyin Ruso Stadının ekilmesi lazımdır. Bu nedenle de biz Spor Dairesinden yalnızca gübre karışımı istiyoruz.Ama karşımızda bunu bile bize yollamaktan aciz bir Spor Dairesi var.Bu saha şu an ekilmezse önümüzdeki sezona yetişmeyecek.
Spor Dairesinin ne amaçla kurulduğunu çok merak ediyorum. Sahamızın tüm masrafını kulüp olarak kendimiz karşılamamıza rağmen yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar Spor Dairesinden bir kuruşluk katkı görmedik.
Son günlerde sahalara bakmak için yeni istihdamlar yapılmasına rağmen bizi ne arayıp nede soran var. Bu sahanın bakımı yapılmayacaksa Kaymaklı kulübü olarak seneye bizde Atatürk Stadında oynamak istiyoruz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.