banner913
banner932
banner1012

Apoel'den, Fiorentina'ya gitti

banner1020

banner974
Apoel'den, Fiorentina'ya gitti

banner971

Hamit SAKALLI

Güney Kıbrıs'ın en büyük kulüplerinden olan Apoel'in 1997 doğumlu Ürdünlü ileriye dönük orta sahası Musa Al Tamari, İtalyan kulüplerinin kıskacına girdi. Apoel formasıyla 11 karşılaşmada 7 gol kaydeden Al Tamari, İtalya'nın önemli kulüplerinden Fiorentina'nın dikkatini çekmeyi başardı.

İtalya'nın önemli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Al Tamari'yi geçtiğimiz gün Asya Kupası çerçevesinde oynanan Avustralya – Ürdün maçında da takip eden Fiorentina'nın oyuncunun bu maçta ortaya koyduğu iyi performanstan sonra transfer için harekete geçme kararı aldığını yazdı. Tamari, Ürdün'ün 0-1 kazandığı mücadelede golün asistini yapan isim oldu. Apoel'in bu gelişmeler üzerine Hajduk Split'te forma giyen ve İnter alt yapısından yetişmiş olan Ahmed Said için harekete geçtiği öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.