banner913
banner932
banner1032
banner1038

Aktunç: Şampiyonluk çok yakıştı

banner1020

Nazım Aktunç, şampiyonlukla ilgili teşekkür açıklamasında bulunurken, “Şampiyonluk bu takıma çok yakıştı.” ifadelerini kullandı

banner974
Aktunç: Şampiyonluk çok yakıştı

banner971
Göçmenköy’den sonra Mesarya’yı K-PET 1.Lig Şampiyonu olarak K-PET Süper Lige çıkartanNazım Aktunç, şampiyonlukla ilgili teşekkür açıklamasında bulundu.
Nazım Aktunç’un açıklaması şöyle:
“2019-2020 K-PET 1.Lig şampiyonu Mesarya’nın, bu zor sezonda takımın herzaman büyük destekçisi olan başkanlarımıza, yöneticilerimize ve tüm Mesarya ailesine çok teşekkür ederim.
Her türlü ayrıntıyı düşünerek bu takım için çalışan çok değerli teknik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başarının asıl mimarları olan, tüm sezon bizlere tahammül ederek sorgulamadan sadece çalışan ve sonuna kadar hakettikleri kupayı kazanarak bu kulübün tarihine geçen aslan yürekli futbolcularıma sonsuz teşekkürler ederim.
Kuruluşundan itibaren geçen 4 yılda bu kulüpte çalışan,emek veren,takımı bugünlere getirerek bizlere bu şampiyonluk fırsatını yaratan bizden önceki tüm antrenör ve futbolcu arkadaşlara da ekibim adına çok teşekkür ederim.Şampiyonluk bu takıma çok yakıştı”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.