banner913
banner932
banner1012

YDK’lı öğrencilerin kamp keyfi

banner1020

Yakın Doğu Koleji 12’inci sınıf öğrencileri düzenlenen kamp etkinliği ile doğayla iç içe 24 saat geçirdi

banner974
YDK’lı öğrencilerin kamp keyfi

banner971
 
 
 
Yakın Doğu Koleji 12’inci sınıf öğrencileri, Taşkent Piknik Alanı’nda düzenlenen kamp etkinliğinde doğayla iç içe bir gün geçirerek sosyal becerilerini geliştirdi. Yakın Doğu Koleji Beden Eğitimi Bölümü tarafından geleneksel hale getirilen kampla, öğrenci ve öğretmenler arasındaki bağların güçlendirilmesi ve çevre bilincinin perçinlenmesi amaçlandı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kampa 85 öğrenci ve 5 öğretmen katıldı.
24 saat süren etkinlikle bir geceyi kamp alanında geçiren öğrenciler, kamp serüveninde birlikte zaman geçirerek şarkılar ve danslarla birlikteliklerinin tadını çıkardı. Kampın önemli amaçlarından biri de öğrencilere doğa bilinci aşılarken birlikte yaşama becerileri geliştirmeleriydi. Bu yıl liseden mezun olacak olan öğrenciler, unutulmaz anılar biriktirirken arkadaşları ve öğretmenleriyle bağlarını da sağlamlaştırmış oldu.
Düzenledikleri kamp etkinliği ile öğrencileri ile okul dışında zaman geçirmenin keyfini yaşadıklarını söyleyen Yakın Doğu Koleji Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Mustafa Özpolili, bu tür aktivitelerin öğrencilerin doğayla başbaşa kalıp çevre bilinci geliştirmeleri açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. Öğrencilerin, kamp sırasında teknolojik aletlerle aralarına mesafe koyduklarını da söyleyen Özpolili, “Kampta, öğrencilerimiz dijital dünyaya mesafe koyarak birlikte yemek yediler, yürüyüş yaptılar, çevreyi temizlediler, bol kahkahalı zamanlar geçirdiler. Dolayısıyla her bakımdan amacına ulaşan bir kamp oldu” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.