banner913
banner932
banner1032

Navruz’dan DAÜ'de Vitray sergisi

banner1020

banner974
Navruz’dan DAÜ'de Vitray sergisi

banner971

Vitray Sanatçısı, Şair ve Yazar Türkan Navruz’un “Bir Nefesten... Bin Nefese...” isimli vitray sergisi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) sanatseverler ile buluştu.
DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova ve öğretim görevlilerinin katılımı ile Prof. Dr. Özay Oral Kütüphanesi Sergi Salonu’nda serginin açılışı gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan Prof. Dr. Osam, sanatın toplum açısından oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak, DAÜ’nün sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya çalıştığını aktardı.
Söz konusu vitray sergisi 8 Mart tarihine kadar, DAÜ Prof. Dr. Özay Oral Kütüphanesi Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilecek.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.