banner913
banner932
banner1032
banner1038

Kansere karşı tek yürek

banner1020

Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Orkide Yürüyüşü bu yıl Tatlısu’da gerçekleştirildi. 8 km.lik parkurda gerçekleşen yürüyüşe ilgi yoğundu Kanser Araştırma Vakfı’nın...

banner974
Kansere karşı tek yürek

banner971

Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Orkide Yürüyüşü bu yıl Tatlısu’da gerçekleştirildi. 8 km.lik parkurda gerçekleşen yürüyüşe ilgi yoğundu


Kanser Araştırma Vakfı’nın (KAV) gelenekselleştirdiği ve bu yıl yine Telsim ana sponsorluğunda düzenlenen 13. Orkide Yürüyüşü Tatlısu’da yapıldı.

Kaplıca Turizm Karavan Kenti ile Tatlısu Belediyesi Dinlenme Tesisleri arasındaki 8 km.lik parkurda gerçekleşen yürüyüşe ilgi yoğundu.

Kanser Araştırma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Camgöz etkinlikte yaptığı konuşmada  “13 yıl üst üste bu yürüyüşü gerçekleştirerek birlik ve beraberlik ile birçok şeyi başarabileceğimizi gösterdik. Bunun yanında vakfımız daima hesap verebilir bir vakıftır. Yeni yıl ve geçmiş yıllara ilişkin yaptıklarımız bellidir” dedi.
KKTC Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser de anlamlı etkinliğe bu yıl da sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gülümser “ topluma farkındalık ve destek için burada sizlerle beraber olmaktan mutluyuz. Keyifli bir yürüyüştü. Gelecek yıl yeniden burada olacağız” dedi.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan da katılımcılara teşekkür ederek
“Bu gibi farkındalık yürüyüşler birlik, beraberlik ve dayanışmamıza katkı sağlıyor. Bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Fotoğraflar: Fehime Alasya

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.