banner913
banner932
banner1032

Herşey çocuklar için

banner1020

Risk altında ki çocuklara yılbaşı öncesi moral etkinliği kapsamında yapılması planlanan sosyal sorumluluk projesi “Çocuklarla Bir Pazar Etkinliği” etkinliği ‘Mutlu bir çocukluluk için elele’ sloganıyla 24 Aralık Pazar Günü yapılacak

banner974
Herşey çocuklar için

banner971

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaçlı çocukların yeni yıl öncesi moral depolayarak, yeni yıla mutlu girmelerinin amaçlandığı “Çocuklarla Bir Pazar Etkinliği” düzenleniyor.

Risk altında ki çocuklara yılbaşı öncesi etkinlik yapmayı planlayan Afrodiziak Organizasyonu direktörü Umut Madenoğlu ve yardımcısı Xenia Haritonova bu kapsamda organizasyon hazırlıklarını sürüdüryorlar.
24 Aralık Pazar günü düzenleyecekleri “Çocuklarla Bir Pazar Etkinliği” ismini verdikleri etkinlik ile ilgili gazetemize gelerek bilgi veren Afrodiziak Organizasyonu direktörü Umut Madenoğlu, etkinliği daha önceden Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu işbirliği ve desteğiyle yapmayı karar verdiklerini ancak seçim yasaklarından dolayı Komisyonu’nun maddi bir katkı yapamayacağı için sivil toplumdan destek arayışları içinde olduklarını kaydetti.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 24 Aralık Pazar günü saat 13.00 – 17.00 arasında ‘Mutlu bir çocukluluk için elele’ sloganıyla gerçekleştirilecek etkinliklerini planlarken 100 çocukla başladıklarını ifade eden Madenoğlu ancak şu anda sayının 300 olduğunu kaydetti.

Madenoğlu, yapılacak olan etkinlikte ‘Hacivat-Karagöz’ oyunu, Meddah, Sihirbaz, Noel Baba, Tiyatro oyunu yanında interaktif yani çocukların katılımıyla yapılacak oyunlar oynanacağını söyledi. Ayrıca müzik gruplarının, Emine Gül Aygünler Art Studio ile Reiccon Akademi’nin de gösterileri olacağını ifade eden Madenoğlu “Yaptığımız her şey çocukların gelişimi için yapılmakta. Biz Afrodiziak Organizasyon olarak Reiccon Akademi’yle birlikte her gün Lefkoşa’da farklı okullarda çocuklara farklı eğitimler vererek onların gelişimlerine katkı koymaya çalışıyoruz” dedi.

 “Çocuklarla Bir Pazar Etkinliği” ismi verilen etkinlik için şu ana kadar: Cypro Cips (Mustafa Güvener), Yıldız Garaj (Turgut Yıldız), Güven Sigorta, Çarşı’da Biyer Resturant, Gifa Holding, Cookies Bakery, Koop Süt, Candan Avunduk Süt Mamülleri, Serim Company, GAÜ, Kaan Motors, Ada Et ve et ürünleri (Hasan Aydın), Av. Gülboy Güryel, Hasan uzun Petrol, Kırmızıgil Et Pazarı, Mr. Pound Gönyeli, Av. Şefik Aşçıoğulları Hukuk Ofisi, Merit Crystal Cove Hotel ve Genel Müdürü Ercan Turhan ve ArtCon direktörü Cihangir Özyer destek verdiler.

Kaan Motors ve Direktörü Kaan Cengiz Ogan destek verenlerden biri

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.