banner913
banner932
banner1032
banner1038

Birinciler Fulya ve Şemsi

banner1020

Miss Kuzey Kıbrıs’ta birinciliği Fulya Tilki, Bay Kuzey Kıbrıs’ta ise birinciliği Şemsi Yıldırım elde etti

banner974
Birinciler Fulya ve Şemsi

banner971

31. Miss Kuzey Kıbrıs ve 20. Bay Kuzey Kıbrıs yarışmaları önceki gece yapıldı.

Günkut Ajans organizasyonluğunda “Güzellikleri Yaşa ve Yaşat” temasında gerçekleştirilen Miss Kuzey Kıbrıs’ta birinciliği Fulya Tilki, Bay Kuzey Kıbrıs’ta ise birinciliği Şemsi Yıldırım elde etti.

Miss Kuzey Kıbrıs 2017’de ikinciliği Vlada Kıraner, üçüncülüğü Semra Köroğlu, dördüncülüğü Yağmur Arslan ve Beşinciliği Zehra İmren kazandı. Emine Uçaner “Dostluk Güzeli” seçilirken, Ayhan Gazioğlu “Miss Arkın Colony” olarak taçlandı.

Bay Kuzey Kıbrıs’ta ise Ahmet Gargı ikinci, Mehmet Baykent üçüncü olurken, Kaan Cingöz dördüncü, Ekrem İltuş beşinci sırada yer aldı.

Bay Kuzey Kıbrıs finalinde Tanca Nedim “Bay Arkın Colony” seçilirken, Kubilay Akçakaya “Bay Dostluk 2017” oldu.

Girne Arkın Colony Hotel konaklama sponsorluğunda, The Garden’da yaklaşık  2,5  saat  süren muhteşem bir görsel galayı beş yüze yakın davetli izledi.

 Bülent Günkut ve Burcu Betin 'in sunumunda gerçekleşen gala gecesinde  Invite By Özperes, Midye, Adonis kıyafetlerde katkı koyarken ayaklardaki şıklık yine Bayramoğlu imzalı oldu.

Bahar Gökhan, İpek Amber şarkıları ile Tuğçe Doygunel ve Spring Fairy iki ayrı dans  ile gecenin ışıltılarından oldu.

ARUCAD Arkın Üniversitesi adına Dr.Sinan Ş.Arkın, bütün  finalistleri  gecenin  sonunda  başarılarından  dolayı kutlayıp, 24  finaliste de ASTE - Arkın Sanat ve Tasarım  Enstitüsü’nden, kendilerinin tercih edecekleri  herhangi bir sertifika programına ücretsiz  katılım  hakkı vererek büyük alkış aldı.

Büyük finalde başarılı bir şekilde yer alan yarışmacılara  eğitim bursları ile  birlikte  ülkemizi  yurt içi ve yurt dışı kaliteli  etkinliklerde temsiliyet hakkı da verilecek.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.