banner913
banner932
banner1012

Near East Bank Kuzey Kıbrıs genelinde ATM’lerini yaygınlaştırıyor

banner1020

banner974
Near East Bank Kuzey Kıbrıs genelinde ATM’lerini yaygınlaştırıyor

banner971
Near East Bank, dijital dönüşüm yolculuğunda gerçekleştirdikleri teknoloji yatırımlarıyla müşterilerine kolay kullanabilecekleri, işlemlerini saniyeler içinde yaparak hayatlarını kesintisiz bir biçimde sürdürecekleri bir bankacılık deneyimi yaşatmak için çalışmalarını istikrarlı bir biçimde sürdürüyor.
Hayatımızın her alanına her geçen gün daha fazla giren teknoloji , bankacılık sektöründe de büyük önem taşıyor ve müşterilerin artık değişen dünyada bankacılık işlemlerini zaman ve mekân sınırı olmadan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmesine olanak sağlıyor.
Bankacılık kanallarının kullanımının işlem ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterdiği bilinci ile Near East Bank tüm şubeleri, dijital ve mobil bankacılığı ve ATM kullanımlarını geliştirerek müşterilerin değişen ihtiyaçlarına göre  hizmetlerini sunmaya devam ediyor.
İşlem hacmi açısından en yoğun alternatif kanal olan ATM’leri de her geçen gün yeni lokasyonlarda hizmete koyma hedefi ile yola devam eden Near East Bank, para çekme, kredi kartı borcu ödeme, para yatırma, nakit avans-taksitli nakit avans gibi nakit işlemleriyle beraber; havaleden, Döviz Alım-Satım’a , EFT’den kurum fatura ödemelerine kadar birçok işlemin şubeye gitmeden yapılabildiği ATM'leri Kuzey Kıbrıs genelinde en ulaşılabilir noktalarda konumlandırarak müşterilerine yaklaştırıyor.  
Bu hedef doğrultusunda ATM’lerine bir yenisini daha ekleyerek Alayköy, Zet Karting önünde 56’ncı ATM’sini hizmete sunan Near East Bank,  böylece ATM sayısını 56’ya yükselterek, ülkemizde toplam 157 noktada bulunan CardPlus ATM’lerinin sayısını da 158’e yükseltmiş ve toplam CardPlus ATM’lerinin %35’ini de Near East Bank olarak hizmete sunmuş oldu.
Near East Bank ATM’leri için kurumsal web sitesi üzerinden www.neareastbank.com/tr/sube-ve-atmler linkinden veya mobil bankacılık üzerinden  en yakın ATM’yi bulmak olanaklı. Lha
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.