banner913
banner932
banner1032

IQ Global’a bir zincir daha

banner1020

Kısa süre önce Girne’de ikinci ofisini açan emlak sektörünün öncü isimlerinden IQ Global, gelen talepler üzerine bu kez rotasını Lefkoşa’ya çevirerek üçüncü şubesini de açtı

banner974
IQ Global’a bir zincir daha

banner971

Emlak sektörüne yön veren marka IQ Global ,hızlı bir büyüme sürecine girdi.

Kısa süre önce Girne’de ikinci ofisini açan IQ Global, gelen talepler üzerine  bu kez rotasını Lefkoşa’ya çevirerek üçüncü şubesini de açtı.

2002 yılından  itibaren gayrimenkul sektöründe  faaliyet göstermeye başlayan IQ, dinamik ve güvenilir kadrosu ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak  emin adımlar ile büyüyor.

Iq Global Real Estate CEO’su Vedat Mısırlısoy, IQ Global Emlak’ın sektörün nabzını tutarak  bir dünya markası olma yolunda ilerlediğini söyledi ve

“Sürekli kalite  anlayışı ve sürdürülebilir  bir büyüme  için müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız güvenirliliğini öne çıkarıp danışmanlık hizmetleri ile  müşteri portföyünü en üst düzeyde tutmaktadır” dedi.

Tamamen yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak markası olan IQ Global Real Estate sektörünün en büyük oyuncusu olduğunu vurgulayan Mısırlısoy Bu sektörde yer alacak kişilerin emlak pazarlamasından,hukuka vergi ve mevzuatta ilşetişime,tapudan imara kadar kuvvetli bir donanıma sahip olması ve bu bilgilerin  güncel tutması gerekiyor. Ekimize de bu yönde eğitim vererek farkımızı gösteriyoruz.”  dedi.

KKTC’de en hızlı büyüyen emlak firması olduklarını ve bu markayı ülke  dışına taşımayı da gelen talepler üzerine düşündüklerini  dile getiren Mısırlısoy Türkiye’den ve diğer ülkelerden gelen francising  tekliflerini de en kısa sürede değerlendirmeye alacaklarını  dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.