banner913
banner932
banner1032
banner1038

Avrupa Birliği, KOBİ'lere bütçesi 1,3 Milyon Euro olan bir proje finanse ediyor

banner1020

1,3 MİLYON EURO BÜTÇELİ TAPS PROJESİ KOBİGEM İŞBİRLİĞİNDE YÜRÜTÜLECEK PROJEYLE KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ İŞ DESTEKLEME KURUMLARININ KAPASİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR 17 AYDA TAMAMLANACAK...

banner974
Avrupa Birliği, KOBİ'lere bütçesi 1,3 Milyon Euro olan bir proje finanse ediyor

banner971

1,3 MİLYON EURO BÜTÇELİ TAPS PROJESİ KOBİGEM İŞBİRLİĞİNDE YÜRÜTÜLECEK

PROJEYLE KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ İŞ DESTEKLEME KURUMLARININ KAPASİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

17 AYDA TAMAMLANACAK PROJEDE, EKO TURİZM STRATEJİSİ GELİŞTİRMEKLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DA VAR

AB UZMANLARI EKONOMİ SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI’NDA KENDİLERİNE TAHSİS EDİLEN OFİSLERDE 2 BİN 400 GÜN GEÇİREREK PROJEYİ TAMAMLAYACAK

Avrupa Birliği, (AB) KKTC’deki KOBİ’lere teknik destek sağlamak üzere bütçesi 1,3 Milyon Euro olan bir proje finanse ediyor.

Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Küçük Orta Boy İşletmeleri Geliştirme Merkezi (KOBİGEM) ile işbirliği içinde yürütülecek proje kapsamında AB uzmanları bakanlıkta kendilerine tahsis edilen ofislerde 2 bin 400 gün geçirecek ve projeyi tamamlayacak.

3 Kasım 2015’te başlanan ve 17 ay sürecek projeyle, kamu ve özel sektördeki iş destekleme kurumlarının kapasitesinin geliştirilmesi hedefleniyor. Projede, eko turizm stratejisi geliştirmekle ilgili çalışmalar da var.

Adını “Technical Assistant Private Sector” den alan “TAPS Projesi” bugün Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndaki basın toplantısında basına tanıtıldı.

Etkinklikte, Ekonomi Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, TAPS Ekip Başkanı Jean Claude Duplouy ve KOBİGEM Genel Koordinatörü Ebru Kaptan Sertoğlu birer konuşma yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.