banner913
banner932
banner1032

Eğitim Bakanlığı'ndan özel okullara 'online eğitimi durdurun' çağrısı

banner1020

banner974
Eğitim Bakanlığı'ndan özel okullara 'online eğitimi durdurun' çağrısı

banner971

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı henüz nedeni anlaşılamayan bir uygulamaya imza attı. Mart 2019’dan beri tüm vaatlere rağmen online eğitimde kalıcı ve başarılı yöntem geliştiremeyen bakanlık, özel okulların online eğitimlerini durdurmalarını istedi.

Özel okul yönetimlerinin tepkiyle karşıladığı “online eğitimleri durdurun” ricasının şimdilik iki gün süreyle geçerli olacağı öğrenildi.

Bir özel okul idaresi öğrenci velilerine gönderdiği mesajlarda online eğitime ara verdiklerini bildirirken şu ifadeleri kullandı:

“Üzülerek belirtmek isteriz ki Milli Eğitim Bakanlığı, KKTC’deki tüm özel okullardan online eğitimlerini iki gün süreyle durdurmalarını rica etmiştir.

Öğretmenlerimiz, bu iki gün için öğrencilere, Dojo ve Moodle vasıtasıyla ek ödevler göndereceklerdir. 25 Ocak günü itibarıyla tekrar tam zamanlı eğitime devam edilecektir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.