banner913
banner932
banner1032
banner1038

Koli işlemleri 1 Şubat'tan itibaren K. Kaymaklı Şubesi’nden kabul edilecek

banner1020

Posta Dairesi Müdürlüğü, koli ve tahlil laboratuvarlarının kan örnekleri kabul işlemlerinin 1 Şubat'tan itibaren sadece Lefkoşa Küçük Kaymaklı Posta Şubesi’nden kabul edileceğini duyurdu.

banner974
Koli işlemleri 1 Şubat'tan itibaren  K. Kaymaklı Şubesi’nden kabul edilecek

banner971

Posta Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Lefkoşa Merkez ve Küçük Kaymaklı Posta Şubesinden kabul edilen kolilerin özellikle Lefkoşa Merkez Posta Şubesi'nde park sorunu olmasından dolayı vatandaşın daha kolay ulaşabileceği Küçük Kaymaklı Posta Şubesi’nden hizmet vermesinin kararlaştırıldığı belirtildi.
Açıklamada, koli kabullerinin ve tüm tahlil laboratuvarlarının kan örnekleri kabul işlemlerinin gelecek aydan itibaren sadece Lefkoşa Küçük Kaymaklı Posta Şubesi’nden kabul edileceği ve Lefkoşa Merkez Posta Şubesinden herhangi bir koli kabulünün ve kan örneği kabulünün yapılmayacağı ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.