banner913
banner932
banner1032
banner1038

Parasızlıktan 13 dişini kendi çekti

banner1020

Dünya Haberleri › Parasızlıktan 13 dişini kendi çekti haberi Diş hekimine parası yetmediği için 13 dişini kendi çeken Ian Boyntonın durumu İngilterede sağlık sisteminin sorgulanmasına yol açtı. Ülkenin gurur kaynağı National Health...

banner974
Parasızlıktan 13 dişini kendi çekti

banner971
Dünya Haberleri ›
Parasızlıktan 13 dişini kendi çekti haberi
Diş hekimine parası yetmediği için 13 dişini kendi çeken Ian Boyntonın durumu İngilterede sağlık sisteminin sorgulanmasına yol açtı.

Ülkenin gurur kaynağı National Health Service (NHS) devletin sağladığı sağlık sigortası, diş tedavisini karşılamadığı için hastalar, farklı çözüm yollarına yöneliyor.

Doktor reddedince kerpeten aldı

Boynton en son 2003 yılında orduya bağlı bir diş hekimine gittiğini, o günden bu yana da hiç diş hekimine gidemediğini belirtti. 12 yıldır diş sorunu yaşayan Boynton, yaklaşık 30 dişçinin kendisini tedavi etmeyi reddettiğini söyledi. Bunun üzerine Boynton 13 dişini  kerpentenle çekti.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.