banner913
banner932
banner1032

Irak'ta bomba yüklü araçla saldırıda 8 kişi öldü

banner1020

Irak’ta teröristler tarafından saldırıda kullanılmak üzere bir evin yakınına park edilen araçtaki bombanın patlaması sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi öldü

banner1045
Irak'ta bomba yüklü araçla saldırıda 8 kişi öldü

banner971

Irak'ın Enbar ilinin merkezi Ramadi'de bomba yüklü bir  aracın infilak etmesi sonucu aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 8 kişi  hayatını kaybetti. 

Enbar İl Meclisi Başkanı'nın Güvenlik Danışmanı Hüseyin Kessar, AA  muhabirine yaptığı açıklamada, kentin El-Vefa nahiyesinin güneyindeki Ebu el-Ceyz  bölgesinde bulunan bir evin yakınında bomba yüklü bir aracın infilak ettiğini  belirtti.

Kessar, saldırı sonucu aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 8  kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.

Bomba yüklü aracın, yarın patlatılmak üzere teröristler tarafından bir  evin yakınına park edildiğini söyleyen Kessar, patlamanın bölgede büyük hasara  neden olduğunu ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.