banner913
banner932
banner1032
banner1038

Esad kuvvetleri, İdlibe hava saldırı düzenledi

banner1020

Hatayın Reyhanlı İlçesine karayoluyla 45 kilometre uzaklıktaki Esadın kontrolünde olan İdlib kenti, 5 gün süren çatışma sonunda 28 Martta El Kaide terör örgütü ile bağlantılı El Nusranın da aralarında bulunduğu muhaliflerin kontrolüne...

banner974
Esad kuvvetleri, İdlibe hava saldırı düzenledi

banner971

Hatayın Reyhanlı İlçesine karayoluyla 45 kilometre uzaklıktaki Esadın kontrolünde olan İdlib kenti, 5 gün süren çatışma sonunda 28 Martta El Kaide terör örgütü ile bağlantılı El Nusranın da aralarında bulunduğu muhaliflerin kontrolüne geçti.

Esada bağlı birlikler, kenti tekrar almak için bugün öğleden sonra hava saldırısı düzenledi.

Suriyeli yerel kaynaklar, saldırıda başta hastaneler olmak üzere yerleşim alanlarının hedef alındığını ve çok sayıda yaralı bulunduğunu bildirdi.

Yaralananlar muhaliflerin kontrolündeki hastanelerde tedavi altına alındı. Şu ana kadar Reyhanlıya da yaralı getirilmediği belirtildi.

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay),(DHA) 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.