banner913
banner932
banner1012

YDÜ Hastanesi ve bölgelerdeki dispanserlerde yapılacak antijen testlerin saatleri açıklandı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Gazimağusa, Güzelyurt ve Bafra dispanserleri ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde ücretsiz yapılacak antijen testlerinin saatleri açıklandı

banner974
YDÜ Hastanesi ve bölgelerdeki dispanserlerde yapılacak antijen testlerin saatleri açıklandı

banner971

COVID-19 aşılı ve 18 yaş altındakilere ücretsiz antijen testleri Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve Gazimağusa, Güzelyurt ve Bafra Dispanserleri ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde yapılmaya başlandı. Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ve  Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi antijen testleri için saat sınırlaması olmadan 7/24 hizmet vereceğini açıkladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin Gazimağusa, Güzelyurt ve Bafra dispanserleri ise ücretsiz antijen testi hizmetini hafta içi saat 08.00-17.00 saatleri arasında, hafta sonu ise Cumartesi günleri saat 08.00-13.00 aralığında verecek.

COVID-19 aşılı ve 18 yaş altındaki kişilerin ücretsiz olarak antijen testi olabilmesi için https://basvuru.lab.gov.ct.tr/?signup=true linki üzerinden kayıt yapılması gerekiyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.