banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yavaşlasa da para basıyor!

banner1020

Eğer oyunların neden o sinir bozucu oyun içi alımlara sahip olduğunu merak ediyorsanız, geliştirici Kingin finansal sonuçlarından daha başka bir yere bakmanıza gerek yok. The Guardianın söylediğine göre, Kingin Mart 2013te yayınladığı...

banner974
Yavaşlasa da para basıyor!

banner971

Eğer oyunların neden o sinir bozucu oyun içi alımlara sahip olduğunu merak ediyorsanız, geliştirici Kingin finansal sonuçlarından daha başka bir yere bakmanıza gerek yok.

The Guardianın söylediğine göre, Kingin Mart 2013te yayınladığı Candy Crush oyunu, 2014 yılı içerisinde 1.33 milyar dolar gelir sağladı. Oyunun bugüne dek sağladığı toplam gelir ise 3 milyar doların üzerine çıkarmaya oldukça yaklaşmış durumda.

Arkadaşlarını Candy Crusha kaybetmiş kişiler için iyi haber ise, oyunun zirve noktasına ulaşmış gibi gözükmesi. Oyunun gelir artışı, özellikle 2014ün ikinci yarısından itibaren yavaşlamış durumda ve bu da oyunun gördüğü ilginin artık azalmaya başladığı anlamına geliyor.

Ayrıca yayınlanan çizelgelere göre, kullanıcıların yüzde 97.5i oyun içi alımlara para harcamıyor. Ancak yüzde 2.3lük bir kısım, her ay ortalama 23.42 dolar harcıyor...

Resimlerle: 10 unutulmaz PC efsanesi oyun!Kaynak: CHIP Online

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.