banner913
banner932
banner1032
banner1038

Basketbolun gelişimi için işbirliği yapacaklar

banner1020

LTB Başkanı Harmancı, federasyonla faydalı işbirlikleri yapmaya hazır olduklarını, ortak çalışmalarla güzide spora destek vermeye devam etmek istediklerini belirtti

banner974
Basketbolun gelişimi için işbirliği yapacaklar

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, genel kurulda göreve getirilen Orhun Mevlit başkanlığındaki Basketbol Federasyonu yönetim kurulu ile bir araya geldi.
LTB Binası'nda gerçekleştirilen görüşmede Mevlit ve ekibini kutlayarak söze başlayan Başkan Harmancı, federasyonla faydalı işbirlikleri yapmaya hazır olduklarını, ortak çalışmalarla güzide spora destek vermeye devam etmek istediklerini belirtti.
Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit ise konuşmasında Başkan Harmancı'nın kendilerine gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederek, LTB ile basketbolun gelişimi konusunda yararlı işbirlikleri oluşturacaklarına inanç belirtti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.