banner913
banner932
banner1012

Yıkılmaya yüz tutmuş binalara önlem alınmalı

banner1020

banner974
Yıkılmaya yüz tutmuş binalara önlem alınmalı

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, ülkemizde bulunan eski evlerin bakımsızlık nedeniyle bir bir yıkıldığına dikkat çekerek, bu konudaki görüşlerini bizlerle paylaştılar.

Özellikle Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde bulunan birçok tarihi binanın bakımsızlık ve boş kalması neticesinde yıkılmaya başladığını ifade eden vatandaşlarımız, “Bu binaların yanında oynayan çocukların olması veyahut bölgeden geçen insanların bulunmasından dolayı yıkılmaları sırasında birilerinin bu yıkıntıların altında kalmasından korkumuz var. İnşallah bu korkulan şeyler olmaz” dediler.

Yıkılmaya yüz tutmuş evlerin belediye tarafından tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, birilerinin bu yıkılmaya yüz tutmuş binaların altında kalmadan bunun yapılmasını beklediklerini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.