banner913
banner932
banner1012

Yerli dondurmamızı destekleyelim

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizin yerli ürünlerinden olan Koop-Süt ürünü Frosty dondurmalarının kalitesi ve az şeker miktarıyla tüketicinin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir ürün olduğunu belirterek görüşlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Yerli dondurmamızı destekleyelim

banner971
 
Vatandaşımız “Türkiye’de glikoz fruktoz şeker kullanma kotası 2.5’dan 5’e çıkarıldı, ucuz olsun diye sağlığımızı bozacak kararlar alıyorlar. Sürekli, görseldeki marka Kooperatifin ürünü Frosty marka dondurmanın içeriğine baktım, Türkiye’deki, A…’nın içeriğiyle karşılaştırınca organik kaldı diyebilirim” dedi.
Her markette Frosty’yi bulmanın zor olduğunu ifade eden vatandaşımız eskiden ürün çeşitliliği varken şimdi tek bir ürünü kaldığını belirtti. Vatandaşımız “Türkiye’de üretilen A… markasının zehir saçan dondurmayla alakası olmayan dondurmalarını çocuklarımıza yedirmektense yerli ürünü tercih edelim” diyerek Desteğimizle ürün çeşitliliği artırılıp her yerde ulaşılabilir bir ürün haline gelmesini umut ettiğini sözlerine ekledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.