banner913
banner932
banner1032

SOSYAL MEDYANIN SESİ

banner1020

banner974
SOSYAL MEDYANIN SESİ

banner971
Yakında; Et, balık ve tavuğa, uzaktan dürbünle bakacağız. Hükümet, et ithaline izin vermiş. Vermiş de ucuzlayan et mi bulduk?
(Özcan Özcanhan)
 
 
Bir makam bir imza atarsa o imzanın arkasında durmasını bilecek.
Ona bu imzayı attıran da bilecek.
Biz biliriz.yol yol diye diye yolsuzluğun kardeşi olduk.
(Hüseyin Cumaoğlu)
 
 
HALKIN SUÇU NE: Bir kez daha geçmiş olsun... Bir doktorumuzun psikolojik sorunlu birisi tarafından bıçaklı saldırıya uğraması toplumsal bir infial ve nefretle kınanmaktadır... Peki de, grevsiz protesto olmaz mı?.. Halkın suçu ne ki bugün sağlıktaki genel grevle tedavisiz ve hizmetsiz bırakılıyor?.. Gereksiz grevlerle halkın sağlık hizmetlerine engel koymak da bir başka kamusal saldırı türüdür... Hiç kimsenin sormaya cesaret edemediği soruyu da burada ben sorayım: Devletteki kadrolu görevinde başhekim yardımcılığına kadar yükselmiş seçkin bir hekimimizin saldırının hedefi olduğu bir özel klinik kadrosunda da bulunması olağan bir şey mi?.. Devlet hastanelerinde devletin özel korumaları var, ama özel kliniklerde böyle bir koruma yok... Halkı sağlık hizmetlerinden yoksun bırakan grev yapanlar bunun üstünde de durmalı ve özel kliniklere de özel koruma sistemi sağlamalı...
(Ahmet Tolgay)
 
 
Hellimin ardından, “BAF TARHANASI” da AB Menşe Korumalı İsim Yolculuğunda. Bu konunun da paydaş tüm kurum ve kuruluşların yakın takibine girmesi son derece önemli.
Çok büyük ihtimalle, Kıbrıs’ın meşhur diğer tarım ürünleri, Kıbrıs’a özel tatlılar, yemekler vb. de bu yolculuğa başlayacak. Şimdiden sürecin gerisinde değil ilerisinde olmakta fayda var.
(Özdemir Tokel)
 
Televizyonda gerçeğin peşinde programı...
Hakki bey 72 yaşında, 8 kez evlenmiş, 7.karisinin adını hatırlayamamış, 8. karısı yanında 2.karisi ile yüzleşiyor şu anda...
Hakki bey cidden manyakmış!!!!
İkiyi anlarım da 8 ne yahu...Hiç mi ders almaz insan
(Mehmet Alasya)
 
Öğrendik ki sendikamızdaki sekreter ofislerinin ve ana kapının kilitleri değiştiriliyormuş.
Olmaya da eski görev yapan arkadaşlar olarak anahtarları çoğaltıp sendikaya sızarız ve bir şeyler yaparız ( Hade beni bırakın da, başkanlığı döneminde kendisine kol kanat geren arkadaşlara bu yapılır mı ?)
Zırhlı ya da çelikten kapı da yapsaydın Selma Eylem
Bu zihniyeti taşıyan birilerinin sendikamıza liderlik yapması ne acı ..
Öncelikle kurullara seçilen yeni arkadaşların, sonra da diğer tüm öğretmenlerin bunun neden yapıldığını sorgulaması gerekmez mi?
(Mehmet Güneyli)

Türkiye’deki seçim sonuçlarından sonra bir bakarsınız bizdeki Külliyeci ekip aniden “Biz da saray istemezdik aslında Bay Kemal ama napalım…” diyebilir.
Seçimden önce kimin ne dediği belli olsun…
(Mehmet Ekin Vaiz)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.