banner913
banner932
banner1032
banner1038

Sıcak ve tozlu hava bezdirdi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ilkbahar aylarından Nisan ayının ilk günlerini geçirdiğimiz bugünlerde adeta yaz sıcaklarını yaşadığımıza dikkat çekerek görüşlerini paylaştılar.

banner974
Sıcak ve tozlu hava bezdirdi

banner971
 
Nisan ayının ilk günlerinden itibaren 28-30 santigrat derece sıcaklıkların hakim olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, geçmiş yıllarda en fazla 25 santigrat derecelere kadar yükselen Nisan ayı sıcaklıklarının neden bu kadar yükseldiğini sorguladılar.
Gündüzleri yüksek sıcaklık ve geceleyin ise düşen sıcaklıklar nedeniyle insan vücudunun dengesizlikten dolayı hasta olduğunu belirten vatandaşlarımız, herkesin ne yapacağını şaşırdığını ifade ettiler.
Bu aylardaki sıcak havalardan dolayı vatandaşların iş yapmadan adeta yorgunluktan ölecek gibi olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, bugünlerde yaşanan bu sıcaklıklarla yaz aylarını düşünmek bile istemediklerini sözlerine eklediler. 
Sıcak havayla birlikte tozlu havanın da kendini göstermesinden dolayı birçok vatandaşın alerji olduğunu da ifade eden duyarlı vatandaşlarımız, özellikle dışarda çalışan kişilerin çok dikkatli olması gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.