banner913
banner932
banner1012

Okul önündeki kaldırım park yeri mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bir veli, Taşkınköy bölgesindeki Necati Taşkın İlkokulu önünde kaldırıma park eden bu van araç sürücüsü ile ilgili şikayetlerini bizlerle paylaşarak bu duyarsızlığa isyan etti.

banner974
Okul önündeki kaldırım park yeri mi?

banner971

Vatandaşımız "Burası Necati Taşkın İlkokulu ve bu van araç sahibi vatandaş çocukların kaldırımda bekleme ve okula giriş çıkışlarını engellemekteydi” diyerek bu duyarsızca hareketi nedeniyle onu kınadıklarını ifade etti.

Bu kaldırıma park etme cesareti veyahut gücünü nereden aldığını sorgulayan vatandaşımız “Utanmasa okulun içine aracını park edecek. Kaldırımlar yayalara aittir hele ki bu okul giriş çıkışıysa bilahare bu konuda duyarlı olmaları lazım" diye konuştu.

Ülkemizde bazı insanların kendi rahatlarını bozmak istememeleri nedeniyle başkalarının haklarını çiğnediklerini ifade eden vatandaşımız, “Bu şekilde sorumsuzca kaldırıma park eden sürücüleri kınıyorum. İnşallah gereken cezayı alır” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.