banner913
banner932
banner1012

Nasıl kanser olmayalım?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı kendini bilmez kişi veyahut kişilerin çevreye ve insanlara ne kadar zararı olduğunu bilerek dün lastik yaktıklarını anlatarak sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Nasıl kanser olmayalım?

banner971

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu arkasındaki boş tarlada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yüzlerce araba lastiğinin yakıldığını gözlemlediklerini dile getiren vatandaşlarımız yakılan lastiklerden dolayı Lefkoşa’nın bir anda kara dumanlara boğulduğunu kaydettiler.

Yanan lastiklerden çıkan kara dumanların tam bir zehir olduğunu belirten vatandaşlarımız “Bu lastikleri yakanların ya hiç bu lastiklerin yanmasından ortaya çıkan zehirli gazlardan haberi yok ya da bile bile insanları zehirliyorlar” diye konuştular.

Ülkemizde neredeyse her gün yeni bir kanser vakasının ortaya çıktığına dikkat çekerek “Nasıl kanser olmayalım!!! Bu şekilde bilinçli veyahut bilinçsizce yakılan lastiklerden çıkan zehirleri soluyoruz” diyerek sitemlerini ilettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.