banner913
banner932
banner1032
banner1038

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersin Tatar, Türkiye’ye yaptığınız ziyaretinize Antalya’yı da ekleyerek yangın bölgelerini ziyaret ederek Kıbrıs Türkü’nün Türkiye’nin yanında olduğu mesajı vermeniz çok yerinde oldu. Bu arada bölgeye nasıl bir yardım yapmayı planlıyorsunuz?
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu,
Türkiye’de yangınlar sürerken, ülkemizden yardım için kampanyalar başlatıldığı görülüyor.  Tarım Bakanlığı olarak sizin de bir yardım yapmanız yerinde olacak.
 
Sn. Olgun Amcaoğlu,
okulların açılış tarihini bir hafta erteleyerek 13 -14 Eylül’e kaydırmanız öğrencilerde sevinç yaratırken, velilerde ise endişeye neden oldu. Zira geçtiğimiz eğitim yılında da verilen tarihler boş çıkmıştı.
 
Sn. Ünal Üstel,
İngiltere’de öğrenim gören öğrencilerin aşı kartı sıkıntısını çözmek için bir çalışma yapılıyor herhalde. Umarız bu sıkıntı kısa zamanda çözülür ve öğrencilerimiz İngiltere’ye girişte rahat olurlar.
 
Sn. Sanlı Çoban, gerek böbrek naklinizde gerekse obezite cerrahisi uygulamasında kendi hayatınızı emanet ettiğiniz YDÜ Hastanesi doktorlarına oldukça müteşekkirmişsiniz. İnşallah daha güzel ve sağlıklı günler göreceksiniz.
 
Sn. Hasan Gazioğlu, Zehra Canlıbalık ile hayatlarınızı bileştirmişsiniz. Allah mesut etsin. Bir yastıkta kocamanız dileğiyle mutluluklar dileriz.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.