banner913
banner932
banner1012

Mesajınız Var

banner1020

banner974
Mesajınız Var

banner971
Sn. Ersan Saner, Türkiye ile yapılacak olan 2021 yılı Mali protokolü konusunda umarız bir acı reçete uygulanmaz. Bu arada özellikle yerel yönetimler alt yapılar için düğmeye bastı. Hükümet de bu konuda hızlanmalı.
 
 
Sn. Ünal Üstel, Avrupa Birliği’nden KKTC’ye verilecek olan 75 bin adet hızlı test kiti ne oldu? Bu kitlerle ülke genelinde çok hızlı bir tarama yapılarak bizce temizlenme yapılabilir.
 
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, kasapların et ithali talepleri yerinde ancak hayvancının da girdi maliyetlerine baktığımız zaman et fiyatlarının bu kadar yükselmesi doğal. Bu konuda devlet olarak bir çalışma yapmanız şart.
 
 
Sn. Koral Çağman, özel sektöre yapılacak olan 1500 TL’lik destek ödemeleri konusunda kimlere ödeme yapılacağı konusunda tam bir netlik yok. Bu ödemelere hangi sektörlerde çalışanlar başvurabilecek net olarak açıklanması gerek.
 
Sn. Oğuzhan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nde uzun bir süreden beridir beklenen genel sekreterlik yarışı için nihayet tarih belirlendi. Bu yarış umarız partinizde daha da fazla gerilimi artırmaz.
 
Sn. Raif İlker Buran, sonbahar aylarının başında yapmış olduğunuz hava durumu ile ilgili değerlendirmeler neredeyse tutmuş durumunda. Bu arada önümüzdeki günler için en yakın yağmur ihtimali ne zaman? 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.